Barendrecht is een gezellige gemeente, centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Dordrecht. In nog geen 15 jaar tijd is het aantal inwoners meer dan verdubbeld, en de gemeente telt momenteel ongeveer 47.000 inwoners.

Carnisselande is één van de uitbreidingswijken waarmee Barendrecht de afgelopen jaren heeft kunnen groeien. Het is een prachtlocatie om te wonen, te werken én te genieten. De wijk beschikt over uitstekende voorzieningen met onder andere winkelcentrum Carnisse Veste, een ruim aanbod aan scholen en tal van mogelijkheden op het gebied van sport en recreatie. Zo kunt u eindeloos wandelen, fietsen of skaten in het landelijke gebied aan de zuidzijde van de wijk, dat helemaal doorloopt tot de oevers van de Oude Maas.

RiederWaert ligt lekker centraal in Carnisselande, op loop- en fietsafstand van diverse voorzieningen. De bereikbaarheid is perfect, want via de A15 ligt de rest van Nederland aan uw voeten. Met tram 25 staat u binnen een half uur in hartje Rotterdam. Het centrum van Rotterdam is met een afstand van nog geen 9 kilometer overigens ook prima met de fiets te bereiken.

Google Maps